Skip to content

About

Wie is Geert Lammertyn

Als klein mannetje mocht ik als enige in de klas rondlopen omdat te lang zitten niks voor mij was…Dit waren de eerste voortekenen dat veel beweging de rode draad in mijn leven zou worden.

Tijdens mijn sportschool humaniora ben ik in contact gekomen met het zwemmen, fietsen en lopen. Deze drie sporten beoefenen op school maakten de stap naar triatlon klein. Na een 10 tal jaar als professioneel triatleet op hoog niveau gepresteerd te hebben heeft een aanslepende achillespees blessure voor een vroegtijdige einde van deze sport beslist. Deze blessure was dan ook de trigger die mij  introduceerde in het wereldje van krachttraining en blessure preventie . Zo kwam ik meer en meer in contact met klanten die beweging in hun leven wilden als “upgrade” naar een gezonder en functioneler leven.

Het leven leerde mij ook, na zware mentale en fysieke dieptes,  dat een goede balans tussen  “Yin” en “Yang”  nodig is om functioneel te blijven. Yin yoga, koudetherapie, slaap optimalisatie, juiste voeding, lichaamsbewustzijn en stress management zijn enkele topics die meer en meer mijn aandacht kregen.

Geert Lammertyn Coaching (GLC) is ontstaan uit mijn eigen ervaring en passie voor de sport. Als personal coach en life coach maak ik het verschil door mijn holistische visie.

Verder ben ik trotse partner van Isabelle en papa van onze twee diamanten Ruby en Jade.

GLC Sportcoaching

Ik hou ervan om elke sporter – beginner of prof – te motiveren en te helpen om hun doel te bereiken! Daarom is een persoonlijke aanpak primair bij GLC. Met Coachbox (online support) en de persoonlijke coaching momenten zorgen we voor verandering en groei van de atleet op meerdere niveaus. 

Ik ben ervan overtuigd dat een uitgebalanceerde wisselwerking tussen mindset, nutrition, movement en recovery bijdraagt tot een betere levenskwaliteit. Daarom heeft elke sporter baat bij een holistische aanpak!

Ik verwelkom je graag voor een verkennend gesprek!

Geert Lammertyn

Hoe kan ik je helpen?

“It’s never too early or too late to start training for a healthy lifestyle!”

Coaching Pakketten

Een trainingsschema voor sportieve uitdagingen? Lifestyle veranderingen die je alleen niet kan waarmaken? Met jouw plan op maat behaal je sowieso topresultaten!
Interesse in sportcoaching op maat?

Fascial Stretch

Last van stramme spieren? Verlang je om opnieuw soepeler te bewegen? FST rekt de ‘fascia’ uit om je flexibiliteit te stimuleren. Perfecte herstel methode.
Nood aan flexibiliteit en souplesse?

BEWEEG COACHING

Als beweegcoach laat ik je fysiek en mentaal voelen waar het om gaat. Ik leer je weer luisteren naar de fluisteringen van het lijf, zodat het lijf niet zo hoeft te schreeuwen.
Aan de slag voor een topseizoen?