Activiteiten

Eerste activiteit: Wandeling in en langs de Rio Chicamo.

Een wandeling langs en in de Rio Chicamo biedt talloze voordelen voor zowel lichaam als geest. Deze betoverende rivier in het hart van de natuur biedt een rustige en verfrissende ontsnapping aan het dagelijkse leven. Enkele voordelen van een wandeling langs en in de Rio Chicamo zijn:

Een wandeling langs en in de Rio Chicamo biedt een onvergetelijke ervaring die zowel verkwikkend als verrijkend is. Het is een gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van de geneugten van de natuur.

Tweede activiteit. Fietsen in de streek van de Costa Blanca

Met talloze lokale fietsroutes om uit te kiezen, is Catral de ideale bestemming voor een onvergetelijke fietservaring aan de Costa Blanca. Dus trek je helm aan en maak je klaar voor een onvergetelijke verkenningstocht door deze prachtige regio. Wil je meer informatie over fietsvakanties bij Finca Vida Lenta of groepsfietsvakanties, stuur ons dan een mailtje. We helpen je graag bij het plannen van jouw fietsavontuur in dit adembenemende deel van Spanje.

Derde activiteit: Openwater zwemmen in de Middelandse Zee

Openwater zwemmen in de Middellandse Zee in de regio van Catral heeft tal van voordelen waar wij van Finca Vida Lenta grote fans van zijn! Hier zijn enkele redenen waarom openwater zwemmen in dit prachtige gebied zo geweldig is:

Kortom, openwater zwemmen in de Middellandse Zee in de regio van Catral biedt een unieke en verfrissende ervaring die zowel lichaam als geest ten goede komt.

Vierde activiteit: Intermittent Cold

Intermitterende koude blootstelling biedt een breed scala aan voordelen voor diegenen die bereid zijn de uitdaging aan te gaan:

Wil je ook aan koude therapie doen en het aan den lijve ondervinden? Neem dan contact met ons op.

Vijfde activiteit: Bergwandelingen

Tijdens het verblijf van onze gasten bij Finca Vida Lenta, gaan we verder dan alleen accommodatie. We begeleiden onze gasten ook tijdens verkwikkende bergwandelingen in de weelderige achtertuin van Albaterra. Tijdens deze avontuurlijke tochten gaan we samen op zoek naar onvergetelijke ervaringen in de natuur.