‘Back on Track’ (BoT)

Heb je het soms lastig om een gezonde routine op te bouwen? Zit je soms vast in patronen en lukt het je vaak niet om terug op de trein (of fiets 😉) te springen? Ben je ziek geweest, heb je een blessure gehad of is de motivatie er niet? Dan is dit traject perfect voor jou.

Met Back on Track, BoT, logeer je bij ons in Finca Vida Lenta en wordt alles voor jou geregeld. Ik begeleid je van A tot Z en neem je mee in mijn en jouw routine. We brengen terug bewustzijn in alle handelingen, nemen tijd en verwijderen dagelijkse stress onder de Spaanse zon met de natuur als jouw setting. Het geeft je dat duwtje in de rug dat je soms nodig hebt om terug snelheid te maken in je doelen en je totale gezondheid.

Wat is die A tot Z?

  • Voeding: aangepast aan de inspanningen van de dag
  • Training: aangepast aan je fitnessniveau en persoonlijke doelen
  • Herstel en relaxatie: nodig om te recupereren en het lichaam de ruimte te geven om te herstellen en (her)op te bouwen.
  • Coachinggesprekken: we bespreken alles rond voeding, slaap, mindset, denkpatronen,…

Ik maak een schema op voor alle thema’s hierboven en bespreek het individueel met jou: het hoe en het waarom. Je wordt bij elke stap betrokken en ik wandel (soms letterlijk) met je mee.

Hoelang? Minimum 1 week, maar je kan ook 2, 3, 4 weken kiezen of langer. Het traject is echt op maat en wat jij nodig hebt om terug te komen. Nadien kan er ook geopteerd worden voor een ‘nazorgtraject’ waarmee we nog even samenwerken op afstand om de routine thuis te installeren.

Plan een afspraak!