Skip to content

Happy Athletes

Jessica Troch

Testimonial

“When Geert answered my email from Taiwan, I was so excited!

Had been following him on Instagram for a while and loved his holistic approach.His trademark of body, soul and mind always connected is unique! I had just signed up for my next marathon when I reached out to Geert.

The communication and feedback via Coachbox is superb. As all of the coaching happens online, because of being at the other side of the world.

Not only did I get a different point of view, and didn’t have to make my training plans myself. I also learned a lot, Geert is a topcoach, supporter and friend! On top of that he made me brave enough to sign up for races I didn’t even dare to dream of! Now being coached for a triathlon and KOM Taiwan!

Geert is a coach who believes in you, and that’s what you need!”

Mattijs D’hoedt

1 jaar geleden werd ik geconfronteerd met een zware kraakbeen fractuur, waardoor het er even naar uitzag dat ik mijn triatlon ambities mocht opbergen, laat staan nog pijnvrij zou kunnen sporten.

In mijn zoektocht tijdens het herstel ben ik in contact gekomen met Geert en vanaf dag 1 was er een klik: een klik met Geert zijn sterke persoonlijkheid, alsook de klik met de hele trainingsaanpak met een sterke focus op blessurepreventie.

Zo is niet alleen mijn voedingspatroon erg veranderd om het inflammatoire te mijden, maar heb ik ook mijn lichaam veel beter leren aanvoelen voor, tijdens & na het sporten.

De holistische visie van GLC heeft me terug perspectief geboden en absoluut ook vooruitgang in mijn sportieve prestaties

Sara Mostrey

Ik loop al jaren op mijn eigen tempo en met plezier, maar ik wou graag sneller kunnen lopen. Vandaar de samenwerking met Geert, en dat is een goeie keuze gebleken!

Wekelijkse duidelijke schema’s rekening houdend met mijn beschikbare tijd. Ook krijg ik advies over het belang van mijn slaap, de juiste voeding, omgaan met stress en de nodige workouts naast het lopen.

Door de communicatie via coachbox krijg ik altijd snelle respons op mijn trainingen en de wekelijkse gezamenlijke trainingen zijn supermotiverend!

M.a.w. een totaalpakket en ik ben fan!!

Joachim Boudens

I train every week with Geert. He not only focuses on the sport, but also takes into account how I am feeling at that moment, whether I have slept well, my diet, etc.

In this way, Geert considers all kinds of factors. I complement this personal coaching with the online Coachbox.

This combination ensures that I am able to achieve my goals!

Maxim Dubois

2 jaar geleden gaf mij iemand de opmerking dat ik te vaak in het rood reed. Ondanks ik regelmatig op de fiets zat, kwam er geen verbetering in mijn conditie.

Naast mijn job had ik een doel nodig, samen met Geert stoomde hij mij klaar voor een 7-daags evenement in de Alpen. Helaas viel door corona mijn doel weg, gelukkig kan ik ook in deze uitzonderlijke periode rekenen op mijn coach!

Van nature uit ben ik een nerveus persoon, daar leert Geert mij beter mee omgaan. Een gezonde geest in een gezond lichaam daar werken we samen aan.

Merci Geert

Jurgen Segaert

Na 2 Ironmans en enkele halve TT’s merkte ik op dat ik bleef steken op een bepaald niveau. Meer bepaald de afsluitende marathon bleek mijn zwakke schakel. Ik besloot om met GLC samen te werken.Na enkele maanden merk ik al een significante verbetering in het lopen.

Zowel mijn basissnelheid als mijn techniek zijn er fel op vooruit gegaan. Naast de gevarieerde trainingschema’s zorgt Geert voor een persoonlijke en holistische aanpak waarin veel aandacht wordt gegeven aan voeding, voldoende rust, slaap en zeker een goede mindset. Weten wat je wanneer moet eten zorgt voor mentale rust en geeft je lichaam de nodige brandstoffen.

Hoewel TT een grotendeels individuele sport is, geeft Geert ook aandacht aan groepstrainingen, waarbij we elkaar naar een hoger niveau tillen. Communicatie verloopt altijd zeer open en toegankelijk!

Blij dat ik deze stap heb gezet en zou het aan iedereen aanraden!

Davy Naesen

De voorbereiding van mijn eerste volledige triatlon wou ik professioneler aanpakken door me te laten begeleiden door een coach. Ik heb een drukke job met soms heel onregelmatige uren en ik heb er vertrouwen in dat Geert me goed kan ondersteunen om dit tot een succesvol einde te brengen.
 
Hij maakt wekelijks aangepaste schema’s die last minute kunnen worden bijgesteld, afhankelijk van gezinsactiviteiten of werkverplichtingen. Tijdens de wekelijkse loop- en zwemtrainingen krijg ik feedback in een losse sfeer met andere atleten, altijd leuk.
 
Dat je voor extra’s zoals expertise mobiliteit met bijhorende stretching en krachttraining, tips voeding en herstel, persoonlijke aanpak,… bij Geert terecht kan zijn ideaal voor een atleet zoals mezelf.

David Smitz

In 2014 ben ik samen met Geert afgereisd naar Zwitserland in een mobilehome. Als voorbereiding op de 70.3 Ironman in Rapperswill waren we vooraf nog samen met een groep atleten afgezakt naar Playitas in Fuerteventura. Mooie momenten om naar toe te werken en elkaar goed te leren kennen.

Ik kijk enorm op naar Geert die de kwaliteiten van een topatleet heeft kunnen behouden en dit in balans heeft weten te brengen met een kwalitatief mooi leven. Alhoewel ik al redelijk vernederlands ben geniet ik enorm van de rauwe West-Vlaamse gesprekken met Geert vanuit het hart.

Met passie brainstormen we over triathlon. En het belang van een holistische aanpak wat ik in mijn professioneel leven ook heb geïmplementeerd. Geert is heel open en volgt met grote honger wereldwijd de vernieuwingen op de voet om dit heel gepersonaliseerd toe te passen bij GLC.

Na 4 jaren met 3 Ironman wereldkampioenschappen in Hawaii had ik mij voorgenomen om wat kleinere sportieve doelen voorop te stellen. Geert coacht mij via Coachbox om ook dit evenwicht te vinden tussen mijn nieuwe sportieve doelen, professioneel leven en privé leven.

Met evenveel gedrevenheid coacht Geert de Ironmanagers Nederland waarvan ik de voorzitter van ben.