Skip to content

Waarom een powernap?

Naps reduceren training stress

Ze geven je creativiteit een boost, ondersteunen je geheugen, verhogen je seks drive en houden je jonger. Enkele van de meest historische figuren als Albert Einstein, Winston Churchill,Leonardo da Vinci,John F. Kennedy,Sir Isaac Newton,waren grote fan van Power Nap.

Vele sporters, topsporters, zakenmensen van deze tijd plannen powernap in desondanks de drukte van onze maatschappij. Power Naps zijn een skill,… in het begin kan het moeilijk zijn om je te dissociëren van het moment van de dag om volledige tot rust te komen. uit!

Relax, alles vraagt oefening lukt dit niet onmiddellijk kan je je ademhalingsritme naar een tempo van 4 tellen bij de in ademhaling 2 tellen aanhouden en 6 tellen bij de uitademhaling brengen.. Dit tempo van ademhaling zal je sneller in het parasympatisch systeem brengen (rest – digest). Waardoor je vlotter tot innerlijke rust kan komen. Je moet het zien als een snelle chargering van je hersenen en lichaam wat je zal in staat stellen om de Power Nap te verlaten met meer focus en vitaliteit.

Indien je bij je eerste powernap merkt dat je pas na enkele uren terug bijkomt moet dringend je nachtrust wat verlengen of de kwaliteit ervan bewaken.

TRAINING STRESS + HERSTEL = PERFORMANCE

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke coaching om jouw doelen te helpen verwezenlijken? Contacteer me en we stippelen een traject op maat uit!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *